video mimakker mief

project

Antoinette Kruijk

door

Broer en zus hebben een heel speciale band, mede omdat de broer een verstandelijke beperking heeft. De relatie die tussen beiden is ontstaan is werkelijk heel bijzonder te noemen.
miMakker Mief kwam op het idee de hartverwarmende dynamiek tussen broer en zus te verfilmen. 
Binnen de 'anderhalve meter-miMakkusbenadering' zijn niet alleen  herkenbare ADL handelingen smaakvol in beeld gebracht maar bestaat ook ruimte voor broers liefhebberijen zoals bellenblazen.

Een voorpremière van de film is getoond aan de hoofdrolspelers wiens ontwapende reacties eveneens in beeld zijn gebracht en zijn toegevoegd aan het aangrijpende eindresultaat. 

foto_project_2021_001.jpg

klik hier om de website van dit project te bezoeken

klik hier om een videofragment van dit project te bekijken

doelstelling initiatiefneemster

Tot mijn spijt heeft het project zich tot nu toe beperkt tot deze ene productie. Gezien de overweldigende reacties van de 'acteurs', het personeel in de zorginstelling en de familie zou ik ontzettend graag meer betrokkenen laten genieten van de  geweldige mogelijkheden en de impact die het medium video biedt voor deze doelgroep die dat volgens mij zo enorm verdient.

ondersteun dit project

Natuurlijk kan ook dit project alle ondersteuning goed gebruiken. Elke financiële bijdrage wordt daarom bijzonder gewaardeerd
door initiatiefneemster Antoinette Kruijk.   

Maak uw donatie over via Stichting Clown en Comedie (anbi-status) ten gunste van rekeningnr NL84 RABO 0178 2634 94

onder vermelding van 'ondersteuning project miMakker Mief'